واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد

خطیب زاده: ایرانیان حاضر در اوکراین مکان یاب‌های خود را روشن کنند

خطیب زاده: ایرانیان حاضر در اوکراین مکان یاب‌های خود را روشن کنند سخنگوی وزارت خارجه گفت: از ایرانیان حاضر در اوکراین می‌خواهیم مکان‌یاب‌های خود را روشن کنند و برای ما اطلاعات بفرستند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۴ - ۰۸ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 February 27
کد خبر: ۱۲۴۰۶۰

به گزارش راهبرد معاصر، سعید خطیب زاده اعلام کرد: علیرغم تلاشی که برای خروج دانشجویان ایرانی از اوکراین داشتیم با مشکلات خاصی رو به رو هستیم.

به گفته وی، در حال تلاش برای خروج ایرانی‌ها از اوکراین از مرز‌های لهستان، مجارستان و رومانی هستیم.تعداد کمی از ایرانیان در کی یف باقی مانده‌اند که آن‌ها را به مناطق امن برده‌ایم.

خطیب زاده گفت: اگر تعداد قابل توجهی از ایرانی‌ها به مرز لهستان رفته باشند، آن‌ها را فردا با پرواز اختصاصی به کشور باز می‌گردانیم.بیش از ۲۰۰ دانشجو با هماهنگی سفارت سوار قطار شدند و به مرز‌های غربی در حال اعزام هستند.در مرز لهستان با اوکراین بیشترین تجمع دانشجویان را شناسایی کرده ایم.

به گفته سخنگوی وزارت خارجه تاکنون نزدیک به ۱۰۰ نفر به ورشو اعزام شده اند؛ پیوسته با خانواده‌های دانشجویان در ارتباط هستیم.تمرکز ما بر انتقال ایرانیانی است که نزدیک به مرز‌ها هستند.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار